Reference Yanfeng International Automotive Technology Czechia s.r.o.

Logo Yanfeng International Automotive Technology Czechia s.r.o. - Pavlína Dřevová

Informace o realizaci

  • Období realizace:
    2019 - 2022
  • Školené téma:
    MS Excel, MS Word, MS Outlook, Power Point, MS Access
  • Počet kurzů:
    78 kurzů
  • Počet školících dní:
    125 dní
  • Cílová skupina:
    Školení se zúčastnila široká skupina zaměstnanců od výroby, údržby, skladu (Team Leader, Maintenenance Shift Leader, Warehouse Shift Leader), až po zaměstnance středního a TOP Managementu firmy (Process Engineer, Production Coordinator, Production Scheduler, Process Engineer, HR Professional, HR Manager, Professional CI, Senior Professional CI, Plant Assistant, Accountant, Manufacturing Engineering Manager.
  • Počet osob:
    718
  • Upřesnění účastníci:
    Počet proškolených osob odpovídá počtu všech vystavených osvědčení (pokud jedna osoba byla na více kurzech, pak je započítána vícekrát).
 Pavlína Dřevová

Pavlína Dřevová

HR Development and Learning Coordinator, Yanfeng International Automotive Technology Czechia s.r.o.

S Jaroslavem Nedomou - firma EDUCIO s. r. o. jsme začali spolupracovat v r. 2019 v rámci vzdělávacího projektu z ESF - Grant 97. Oceňujeme profesionalitu, férovost a vstřícný přístup k našim požadavkům a potřebám. Velmi efektivní bylo plánování harmonogramu kurzů, který jsme vytvářeli na několik měsíců dopředu. Lektoři byli vždy velmi dobře připraveni na výuku a materiály ke školení zasílali účastníkům s dostatečným předstihem. Každé téma bylo zpracováno do přehledných a srozumitelně napsaných výukových materiálů, které byly vždy na naše vyžádání doplněny dle plánu výuky. Za velký benefit spolupráce považujeme kapacitu PC, které byl schopný dodavatel zapůjčit těm zaměstnancům, kteří neměli k dispozici svůj vlastí z podstaty jejich pracovního zařazení. Do příštího roku plánujeme ve spolupráci pokračovat a pracovat na dalším rozvoji znalostí a dovedností zaměstnanců ve společnosti Yanfeng International Automotive Technology Czechia s.r.o. v Plané nad Lužnicí. Ve spolupráci s Jaroslavem Nedomou vidíme velký smysl a potenciál. V návaznosti na zpětné vazby účastníků, jsme schopni potvrdit, že školení bylo pro účastníky významné, zábavné, přínosné o další informace a pomohlo jim zvýšit efektivitu v jejich plnění úkolů.

Zpět ke všem referencím

Hledáte dodavatele kvalitního vzdělávání pro svou firmu?

Rádi vám sestavíme nabídku na míru. Stačí zadat poptávku ve formuláři, který od vás zjistí ty nejdůležitější informace potřebné pro výběr vhodného lektora a termínu realizace.

Poptat kurz