Reference Synthos S.A. (organizační složka)

Logo Synthos S.A. (organizační složka) - Hana Přibylová

Informace o realizaci

  • Období realizace:
    2018 - 2019
  • Školené téma:
    MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, MS Project
  • Počet kurzů:
    4 kurzy
  • Počet školících dní:
    6 dní
Bc. Hana Přibylová

Bc. Hana Přibylová

Specialista pro vzdělávání a rozvoj , Synthos S.A. (organizační složka)

Výuka byla vždy velmi pečlivě a detailně připravena. Doprovodné materiály obsahovaly i mnoho doplňujících informací.
Lektor pečlivě dbal na to, aby téma a jeho zprostředkování posluchačům co nejvíce přizpůsobil dané skupině. To je velmi důležité, protože jinak vnímá účetní a jinak technolog z provozu.
Těžiště výuky vždy spočívalo na straně konkrétních příkladů a jejich pochopení. Nikdy se nejednalo jen o suchý popis toho, co daný program dokáže. Každý účastník si sám vyzkoušel na příkladech možnosti i záludnosti, Lektor měl předem připraveno mnoho příkladů, které vždy nejdříve pečlivě a srozumitelně vysvětlil a následoval příklad na dané téma.
Lektor na konci hodiny nejen shrnul probíranou látku, vysvětlil případné nejasnosti, ale účastníci mohli zkonzultovat i vlastní problémy či požadavky z dané oblasti.
Zpětné vazby od účastníků byly vždy velmi kladné, hodnocení lektora i způsobu probírání látky pokládají účastníci za velmi přínosné.

Zpět ke všem referencím

Hledáte dodavatele kvalitního vzdělávání pro svou firmu?

Rádi vám sestavíme nabídku na míru. Stačí zadat poptávku ve formuláři, který od vás zjistí ty nejdůležitější informace potřebné pro výběr vhodného lektora a termínu realizace.

Poptat kurz