Auditor v potravinářství

PRAHA 1 - Nové Město
Od: 24.05.2018
Do: 24.05.2018
1 den
 
Veřejné kurzy
0%
Cena kurzu

2190

Počet osob
Jméno
Přijmení
Tel.
IČO

Stistknutím tlačítka Rezervovat, souhlasíte s Obchodními podmínkami dodavatele.

Jméno
Přijmení
E-mail
Heslo

Stistknutím tlačítka Rezervovat, souhlasíte s obchodními podmínkami dodavatele.

Sdílejte:

Účel / cíl

Cílem je vyškolit interní auditory pro provádění auditů v oblasti bezpečnosti potravin.

Po absolvování semináře budete připraveni provádět interní audity, audity u dodavatelů.
Získáte informace, jak efektivně ověřovat kvalitu a bezpečnost potravin a celkově zvládnout jednotlivé fáze auditu.

Obsah

• normy pro auditování, legislativa, terminologie,
• proč auditovat (význam, cíle a charakteristika auditu),
• zásady auditování,
• příprava na audit, postup při auditu, dokumentace auditu,
• lidský faktor (komunikace).

Dotazy a diskuze.

Kategorie

Právo a legislativa
Pracovní, obchodní a daňové právo
Obchodní zákoník
Legislativa a zákony

Hodnocení od účastníků

Zatím není žádné hodnocení Přidat hodnocení

Lektor

Ing. Lucie Janotová, Ph.D. /

Dodavatel

Ověřený dodavatel

1. VOX a.s. /

© 2018 • Educio s.r.o • Všechna práva vyhrazena • info@educio.cz 
Nenašli jste kurz?

Poptávka kurzu na míru