Systémy bezpečnosti potravin – jejich principy a požadavky

PRAHA 1 - Nové Město
Od: 27.09.2017
Do: 27.09.2017
1 den
 
Veřejné kurzy
0%
Cena kurzu

2190

Počet osob
Jméno
Přijmení
Tel.
IČO

Stistknutím tlačítka Rezervovat, souhlasíte s Obchodními podmínkami dodavatele.

Jméno
Přijmení
E-mail
Heslo

Stistknutím tlačítka Rezervovat, souhlasíte s obchodními podmínkami dodavatele.

Sdílejte:

Účel / cíl

Cílem je seznámit vás s principem a požadavky systémů bezpečnosti potravin (systém HACCP, standardy BRC, IFS, FSSC 22000).
Získáte informace, které umožní orientovat se v požadavcích systémů.
Budou probrány postupy udržování efektivního systému bezpečnosti potravin, aktuální přístupy k požadavkům standardů IFS a BRC.

Obsah

• cíle a význam systémů bezpečnosti potravin,
• dělení systémů, pojmy v rámci systémů,
• základní požadavky systémů bezpečnosti potravin se zaměřením na BRC, IFS (odpovědnost vrcholového vedení; systém řízení bezpečnosti a kvality; řízení zdrojů; výrobní proces; měření, analýzy, zlepšování; obrana potravin),
• certifikace.

Dotazy a diskuze.

Kategorie

Právo a legislativa
Pracovní, obchodní a daňové právo
Obchodní zákoník
Legislativa a zákony

Hodnocení od účastníků

Zatím není žádné hodnocení Přidat hodnocení

Lektor

Ing. Lucie Janotová, Ph.D. /

Dodavatel

Ověřený dodavatel

1. VOX a.s. /

© 2017 • Educio s.r.o • Všechna práva vyhrazena • info@educio.cz 
Nenašli jste kurz?

Poptávka kurzu na míru