Systém haccp ve stravovacích provozech krok za krokem

PRAHA 1 - Nové Město
Od: 26.09.2017
Do: 26.09.2017
1 den
 
Veřejné kurzy
0%
Cena kurzu

1890

Počet osob
Jméno
Přijmení
Tel.
IČO

Stistknutím tlačítka Rezervovat, souhlasíte s Obchodními podmínkami dodavatele.

Jméno
Přijmení
E-mail
Heslo

Stistknutím tlačítka Rezervovat, souhlasíte s obchodními podmínkami dodavatele.

Sdílejte:

Účel / cíl

Cílem semináře je seznámit vás s problematikou systému HACCP ve stravovacích provozech, dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi.

Budou vám vysvětleny základní pojmy, požadavky na tzv. plný a zjednodušený systém HACCP.

Získáte informace a návod, jak vytvořit a zavést systém HACCP v praxi (ve vlastním provozu).

Obsah

• legislativní požadavky na systém HACCP,
• základní principy systému HACCP,
• postup zavádění systému HACCP,
• rozdíl mezi tzv. plným a zjednodušeným systémem HACCP,
• zavádění systémů založených na principech HACCP,
• ověřování systému HACCP.

Dotazy a diskuze.

Kategorie

Právo a legislativa
Pracovní, obchodní a daňové právo
Obchodní zákoník
Legislativa a zákony

Hodnocení od účastníků

Zatím není žádné hodnocení Přidat hodnocení

Lektor

Ing. Lucie Janotová, Ph.D. /

Dodavatel

Ověřený dodavatel

1. VOX a.s. /

© 2017 • Educio s.r.o • Všechna práva vyhrazena • info@educio.cz 
Nenašli jste kurz?

Poptávka kurzu na míru