Označování potravin pro začínající

PRAHA 1 - Nové Město
Od: 25.09.2017
Do: 25.09.2017
1 den
 
Veřejné kurzy
0%
Cena kurzu

2190

Počet osob
Jméno
Přijmení
Tel.
IČO

Stistknutím tlačítka Rezervovat, souhlasíte s Obchodními podmínkami dodavatele.

Jméno
Přijmení
E-mail
Heslo

Stistknutím tlačítka Rezervovat, souhlasíte s obchodními podmínkami dodavatele.

Sdílejte:

Účel / cíl

Cílem kurzu je získání základních informací nutných pro úspěšnou přípravu označení potravin.

Seznámíte se se základními potravinářskou legislativou, jejími požadavky a získáte přehled o zdrojích potřebných informací.

Budou vám vysvětleny základní pojmy, princip označování potravin a specifické požadavky vybraných skupin potravin (podle požadavků účastníků školení).

Očekávat můžete praktické příklady aplikace jednotlivých požadavků s ohledem na výklad dozorových orgánů a případové studie nejčastějších chyb na obalech.

Obsah

• funkce a význam označení potravin,
• úvod do související legislativy,
• základní povinné údaje dle nařízení EU 1169/2011 – komentář a praktické příklady,
• komoditní vyhlášky (zaměřeno podle požadavků účastníků školení),
• výživové údaje,
• speciální označování potravin živočišného původu,
• dozor nad označováním potravin, přestupky, sankce.

Dotazy a diskuze.

Kategorie

Právo a legislativa
Pracovní, obchodní a daňové právo
Obchodní zákoník
Legislativa a zákony

Hodnocení od účastníků

Zatím není žádné hodnocení Přidat hodnocení

Lektor

Ing. Jan Maryška /

Dodavatel

Ověřený dodavatel

1. VOX a.s. /

© 2017 • Educio s.r.o • Všechna práva vyhrazena • info@educio.cz 
Nenašli jste kurz?

Poptávka kurzu na míru